Lørdag 29. august kl. 14.00 inviterer Rolf Jacobsens Venner til bakgårdsfest hos Tante Gerda i Strandgata 35, Hamar.

Anders Kippersund kåserer om sitt forhold til poesi generelt og Rolf Jacobsen spesielt. De allsidige musikerne Olaf Røsset og Svein Erik Haug leder oss i allsangen av gamle sanger som vi nesten kan utenat.

Nødvendige smittevernhensyn vil bli tatt. Vær ute i god tid ettersom alle må registreres ved inngang. Arrangementet varer ca. en time.
Fri entré – hatten går (Vipps)

Anders Kippersund har sin bakgrunn fra Suttungteatret på Tangen, og er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og Finska Teaterhøgskolan i Helsinki. Han er en av driverne av Hamar Teater og Turnékompaniet. For Hamar Teater og Turnékompaniet har han blant annet spilt i forestillingene Ambassadøren, Fett, Mullah Sigurd, Romeo og Julie, Tvekampen, Den forsvunne pølsemaker, Gullfuglen, Kvitebjørn Kong Valemon og Hamar 2038. Han spilte Iago i den Heddapris-nominerte forestillingen Othello ved Barneteatret Vårt i Ålesund i 2015, og har medvirket i spelet Anna i Ødemarka i Engerdal. Tidligere har han jobbet med Artilleriet Produksjoner i forestillingen Mannen som ler, og han regisserte Nord-Trøndelag Teaters Prøysen-forestilling Kjæm du i kveld. I 2015 hadde han regien på Teater Innlandets forestilling Bukkene Bruse vender tilbake. I 2018 var han med på å sette opp forestillingen De elendige for Teater Innlandet. Anders har vært en utrolig viktig og entusiastisk støtte for unge skuespillertalenter på Hedmarken i mange år, og har stått sentralt i det meste som har skjedd av nyskapende og storartet scenekunst med utgangspunkt i Hamar Teater. Sammen med broren Jonas Kippersund ble han tildelt Frilansprisen for 2020 av Norsk Skuespillersenter.